Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous

Experiències

Vine a gaudir d’un dia entre flors de presseguer

2024-visites-guiades-Floracio-Aitona-pressec-cirera-2

Aitona Gourmet us ofereix l’oportunitat de submergir-vos en una experiència sensorial inoblidable en plena època de floració dels arbres fruiters.

Al març, podreu passejar pels nostres magnífics camps de presseguers en flor, gaudint d'un espectacle de colors roses incomparable.

L’experiència inclou:

Passejada guiada pels camps florits amb el nostre expert pagès, que us explicarà els secrets de la producció i la cura dels nostres fruiters.

Degustació exclusiva: tast de vins de Castell d’Encus, tast d’olis Premium de Cuadrat Valley, tast de formatges de Cuadrat Valley i molt més!

Productes de proximitat: a més, us oferim una selecció de productes gourmet que reflecteixen el millor del nostre territori.

2024-visites-guiades-Floracio-Aitona-pressec-cirera-3

Veniu a descobrir per què Aitona és sinònim d’excel·lència, tradició i proximitat, envoltats de la bellesa dels nostres camps florits.

Regala aquesta experiència

Regala una experiència inoblidable entre els camps florits d'Aitona.
Abans de finalitzar la compra, deixa un telèfon i un correu de la persona a qui vols fer el regal i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Inscripcions limitades

No deixis escapar aquesta oportunitat! Contacta amb nosaltres per WhatsApp, correu electrònic o trucada

Vine, viu, i gaudeix d’un dia entre flors que recordaràs per sempre!

fruiturisme-aitona-gourmet

Fruiturisme

Fruiturisme és un nou concepte turístic que té com a protagonista la fruita dolça i tot el món que l'envolta. Des de Fruiturisme proposen una immersió en els camps de fruita dolça d'Aitona, una vivència única, plena de sensacions, sabors, olors i dolces degustacions.

Fruiturisme són experiències que t'apropen a l'essència més íntima del conreu del presseguer. A Aitona les podràs viure de la mà dels nostres pagesos a qualsevol època de l'any. Vine a Aitona i practica el Fruiturisme amb molt de gust! Les nostres propostes no et deixaran indiferent.