Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous
FI DE TEMPORADA
Esgotat

Tomàquet Cherry i Còctel

Presentem la novetat d’aquest estiu: el combinat de tomàquets Cherry i Còctel més dolços i saborosos que mai hauràs tastat.

En caixes d’1 kg, hem seleccionat diferents varietats de tomàquets amb diferents mides i colors, que converteixen cada mossegada en una delícia absoulta.

La nostra caixa de tomàquet Cherry Premium és perfecta per aperitius, guarnicions… però t’assegurem que et desfaràs quan en mengis només amb oli i sal…

ORIGEN DEL TOMÀQUET

Aitona Gourmet

CAMPANYA

juliol, agost i setembre de 2024

Description

1 kg. Combinat de tomàquet Cherry i Còctel
Compromís de qualitat:
El nostre nou hort dedicat exclusivament a Aitona Gourmet garanteix que cada tomàquet que arriba a la teva taula ha estat cultivat amb la màxima cura i respecte per la terra. A Aitona Gourmet treballem per assegurar que només els millors productes arribin als nostres clients, reflectint la nostra dedicació a la qualitat i la proximitat.

BENEFICIS

Aquests tomàquets són una excel·lent font de vitamines A i C, antioxidants i altres nutrients essencials, ajudant a mantenir una dieta saludable i equilibrada.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

S’aconsella deixar les peces de consum immediat a temperatura ambient i la resta conservar-les en un lloc fresc i sec, procurant que no estiguin en contacte amb altres fruites, per tal d’evitar que madurin abans d’hora.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

Collim cada dia a mesura que els tomàquets van madurant a la mata, i les entregues s’efectuen de dimarts a divendres*, per tant, no podem garantir que l’enviament sigui el dia que ha fet la comanda.