Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous
FI DE TEMPORADA
Esgotat

Tomàquet Rosa

17,95  32,95 

Presentem la novetat d’aquest estiu: el tomàquet rosa de Barbastro, cultivat amb cura i dedicació al nostre nou hort dedicat exclusivament a Aitona Gourmet, per oferir-te la millor qualitat i sabor.

El tomàquet rosa de Barbastro és conegut pel seu sabor intens i textura suau i és reconegut per la seva grandària, color rosat i pell fina. La seva carn és ferma, sucosa i gairebé sense llavors, amb un sabor dolç i molt equilibrat que el fa ideal per menjar a rodanxes amb un punt de sal i un bon oli d’oliva verge extra.

ORIGEN DEL TOMÀQUET ROSA

Aitona Gourmet

CAMPANYA

juliol i agost de 2024

Esborrar
N/A

Description

Compromís de qualitat:

El nostre nou hort dedicat exclusivament a Aitona Gourmet garanteix que cada tomàquet que arriba a la teva taula ha estat cultivat amb la màxima cura i respecte per la terra. A Aitona Gourmet treballem per assegurar que només els millors productes arribin als nostres clients, reflectint la nostra dedicació a la qualitat i la proximitat.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

S’aconsella deixar les peces de consum immediat a temperatura ambient i la resta conservar-les en un lloc fresc i sec, procurant que no estiguin en contacte amb altres fruites, per tal d’evitar que madurin abans d’hora.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL

El tomàquet rosa de Barbastro és ric en vitamines C i A, antioxidants i minerals com el fòsfor, el ferro i el calci.

És un aliment amb només 20 calories per cada 100 grams i els seus principals components són aigua i hidrats de carboni.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

Collim cada dia a mesura que els tomàquets van madurant a la mata, i les entregues s’efectuen de dimarts a divendres*, per tant, no podem garantir que l’enviament sigui el dia que ha fet la comanda.