Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous
Esgotat

Vostroli. Oli del Raig

24,96 

Oli d’oliva verge extra del Raig, de primera premsada i d’olives arbequines cultivades al terme d’Aitona.

Aquest oli d’oliva captura l’autèntic esperit de les olives arbequines, amb una textura sedosa i un sabor ric. De primera premsada, conserva la seva puresa i notes fresques i verdes. La decisió de no filtrar aporta una intensitat única, amb matissos robustos i un regust viu que transformarà cada plat en tota una experiència.

Amb una complexitat aromàtica única, ha de ser consumit en un termini de 2 a 3 mesos per garantir la seva òptima qualitat.

Es nota la seva autenticitat amb sediments que, amb el temps, es dipositen al fons de l’ampolla, indicant la seva natura sense filtrar i afegint una capa addicional de profunditat a cada degustació.

Garrafa de plàstic de 2 litres.

ORIGEN DE L’OLI

Vostroli, Aitona (el Segrià)

Out of stock

Description

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

Mantenir en un lloc fresc i sec, fora de la llum solar.

BENEFICIS DE L’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA

L’oli d’oliva és un aliment bàsic de la dieta mediterrania i destaca pel seu alt valor nutricional, ja que compta amb una gran concentració de vitamines, antioxidants i greixos saludables.

L’alt contingut en greixos mono insaturats (àcid oleic) protegeix el cor, ajuda a la digestió intestinal i a prevenir malalties cardiovasculars.

La recomanació és d’entre 4 i 6 racions d’oli d’oliva verge extra al dia (una ració es considera una cullera sopera o uns 10 ml).