Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous

Fons fosc d’au

9,50 

El fons fosc d’au és el testimoni de dedicació i passió per la qualitat a la cuina, que et sorprendrà amb la seva profunditat de sabor i riquesa. Amb una elaboració que inclou la cocció, la caramel·lització i la reducció, aquest fons captura l’autèntic sabor de l’au en tota la seva intensitat.

Els seus ingredients curosament seleccionats i la tècnica de cocció i elaboració minuciosa converteixen aquest fons en l’ingredient perfecte per als teus arrossos de pollastre, com la clàssica paella valenciana, i com a base per a qualsevol plat d’arròs de carn en general, sigui amb ànec, galtes o altres.

Però la seva versatilitat no s’atura aquí. També pots utilitzar-lo com un brou per a altres preparacions, com a base per a salses o com a amaniment per als teus guisats. És el fons més laboriós i apassionant, i la teva imaginació és l’únic límit per a la seva utilització.

 

FORMAT: bossa de 60g.

ORIGEN: Mi Caldo

In stock
043-002

Description

INGREDIENTS

Pollastre (29,6%), aigua (27%), gallina (17,4%), hortalisses (13,1%) (ceba, pastanaga, porro, nap, col i alls), vi blanc (7,2%), sal marina (2,2%), farina d’arròs (1,5%), oli doliva verge extra (2%) i espècies (llorer, farigola i romaní)

 

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

Mantenir-les en un lloc fresc, sec i fosc per conservar totes les seves propietats.

 

CONDICIONS D’ENVIAMENT

Les entregues s’efectuen de dimarts a divendres*.