Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous

Gotim Bru 2021

9,60 

Vi negre equilibrat i elegant.
L’equilibri defineix el Gotim Bru. Insígnia del celler, aquest clàssic avantguardista és tan jove i informal com a distingit amb arrels. És un vi expressiu i elegant que destil·la història i que recorda la frescor del clima continental que li acull. L’experiència de molts anys ho ha convertit en màxim exponent de la DO.

ANYADA

2021

VARIETAT

Garnatxa, Ull de Llebre, Syrah i Cabernet Sauvignon.

ORIGEN DEL VI GOTIM BRU

Castell del Remei. DO Costers del Segre.

In stock
014-002

Description

NOTA DE TAST DEL VI GOTIM BRU 2021

Color picota d’intensitat mitjana i ribets granats. La llàgrima és densa. En copa parada, gran potència aromàtica i complexitat; notes de confitura de fruites vermelles, junt amb records làctics, torrats i espècies dolces. A l’airejar, apareixen aromes minerals amb records de pastisseria, fruita en compota i tocs d’herbes aromàtiques, com la farigola. L’entrada en boca és dolça i voluptuosa. Els tanins són suaus i omplen el paladar. L’acidesa està present durant el recorregut i li aporta frescor. Persistència molt llarga i equilibrada. Per la via retronasal, records de fruites seques i de neules.

ELABORACIÓ

Sense sulfurós durant la vinificació fins a malolàctica. Maceracions curtes de poca extracció. Fermentació entre 22 i 26 ºC. Remuntats periòdics.

Criança: 8 mesos en bóta de roure americà i francès de 225 litres.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

Mantenir en un lloc fresc i sec, fora de la llum solar.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

Les entregues s’efectuen de dimarts a divendres*.