Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous

Ginebra Gindibil

24,90 

La ginebra Gindíbil neix de la unió d’ingredients i botànics, és una ginebra única i artesanal, elaborada a Almacelles, Lleida, mitjançant el procés d’elaboració London Dry Gin.

Les tonalitats brillants i cristal·lines de Gindíbil són una evidència de l’excel·lència que trobaràs en aquesta ginebra artesana.

INGREDIENTS DE LA GINEBRA GINDIBIL:

Ginebró, pell de taronja, arrel Angèlica i cardamom. Tot el procés de selecció d’ingredients i destil·lació és totalment artesanal.

GRAU ALCOHÒLIC:

(% vol): 37,5º.

ORIGEN:

Elixirs de Ponent, Almacelles (Segrià).

019-005

Description

NOTA DE TAST DE LA GINEBRA GINDIBIL

A LA VISTA: Les tonalitats brillants i cristal·lines de Gindíbil són una evidència de l’excel·lència que trobaràs en aquesta ginebra artesana.

EN NAS: Gaudeix dels aromes d’una ginebra de qualitat. Podràs apreciar els aromes equilibrats i seductors que aporten les notes cítriques i afruitades juntament amb els tocs botànics.

AL GUST: L’exquisida frescor i equilibri de Gindíbil et sorprendran amb notes suaus d’alcohol i un final fresc, afruitat i cítric, destacant el ginebró i el cardamom.

TACTE: Amb cada glop, experimentaràs el tacte de la passió i l’expertesa que es troben darrere d’aquest destil·lat únic.

OÏDA: Les històries de Gindíbil ressonaran a les teves orelles, incitant-te a provar i descobrir el seu gust distintiu.

ELABORACIÓ

Maceració en fred de les pells. Fermentació de les diferents varietats per separat entre 16ºC i 20ºC de temperatura. Criança sobre lies durant 3 mesos en dipòsits de ciment soterrats.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

Mantenir en un lloc fresc i sec, fora de la llum solar.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

Les entregues s’efectuen de dimarts a divendres*.