Enviament a tota la península en 24 hores de dilluns a dijous
FI DE TEMPORADA
Esgotat

Caixa de Préssec roig

La temporada de préssec roig ha finalitzat a Aitona Gourmet. Continuarem treballant perquè pugueu gaudir de la fruita més dolça del món. Fins a la temporada vinent!
El nostre préssec roig, una de les varietats més apreciades, és conegut per la seva dolçor i sabor inigualables. Amb una maduració controlada, cada préssec es cull en el moment òptim per garantir-te tota una experiència.
De pell vermella i vellutada, la carn del préssec roig és groga, sucosa, dolça i amb un toc d’acidesa que el fa irresistiblement refrescant. És perfecte per gaudir-lo sol o incloure’l en diferents receptes.
Acabats de collir de l’arbre, aquests préssecs et traslladen a les llargues tardes d’estiu de l’infantesa.

ORIGEN DEL PRÉSSEC

 Aitona (El Segrià) Aitona d’Agricultura

CAMPANYA

juliol i agost de 2024

This product is currently out of stock and unavailable.

N/A

Description

Compromís de qualitat:
Els nostres préssecs són cultivats als nostres camps amb un rigorós control de qualitat per assegurar que només els millors fruits arribin a la teva taula. Treballem amb passió per oferir-te un producte que reflecteix la nostra dedicació i amor per la terra.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ

S’aconsella deixar les peces de consum immediat a temperatura ambient i la resta conservar-les en un lloc fresc i sec, procurant que no estiguin en contacte amb altres fruites, per tal d’evitar que madurin abans d’hora.

En cas d’arribar al punt màxim de maduració abans del seu consum, trossegeu i congeleu la fruita per tal de fer-ne batuts, smoothies i gelats.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL

El préssec és una de les fruites més dolces, però menys calòriques (45 calories per cada 100 g), perquè la major part del pes és aigua (un 88 %). És ric en minerals com potassi, fòsfor, magnesi i ferro, que el converteix en un bon diürètic i laxant.